stötta oss

JOURARE

Är du en person som gärna lyssnar på andra? Vill du ge lite av din tid och engagera dig i en tjejjour? Som jourare kommer du bland annat svara på mail och chatta under jourtillfällen.

För att bli jourare är det obligatoriskt att genomgå vår grundutbildning. Utbildningen är till för att förbereda dig på att vara jourare, och vårt sätt att kvalitetssäkra vår verksamhet. I utbildningen ingår introduktion till ämnen som genus, makt och våld, psykisk ohälsa, heder, sexuella övergrepp, hbtq m.m. och även samtalsmetodik, bemötande m.m. Vi varvar teori och praktik, diskussioner, övningar och film.

Innan utbildningen vill vi i Tjejjouren samtala med dig för att få veta mer om dig och för att du ska få veta mer om oss. Du ska också lämna ett utdrag från belastningsregistret och avge ett tystnadslöfte. Ditt engagemang är ideellt vilket innebär att du inte får betalt, men du erbjuds vidareutbildning, handledning och stöd under ditt uppdrag och får en gemenskap och erfarenheter för livet!

Låter det här som något för dig? Hör av dig till oss!

info@tjosa.se

Stödmedlem eller aktiv medlem?

Vi behöver ert engagemang!

Bli medlem hos oss och stöd vårt arbete med att stärka unga tjejer och transpersoners självkänsla och självförtroende

Stödmedlem / Aktiv medlem

Som medlem i Tjejjouren Lina betalar du en medlemsavgift på 100kr/år. Du kan då välja mellan att endast betala medlemsavgiften och på så vis vara stödmedlem.

Vill du däremot engagera dig ytterligare kan du bli en aktiv medlem. Som aktiv medlem kan du bland annat engagera dig som jourare, då du exempelvis chattar och svarar på mail under jourtillfällen. Mer information kring att vara jourare hittar du ovan. Andra exempel är att hålla i tjejgrupper och att nattvandra. Kontakta oss om du är intresserad.

Ditt engagemang är helt ideellt vilket betyder att du inte får betalt, men du kommer att erbjudas fortbildning, fin gemenskap och erfarenheter för livet!

Medlemsavgiften (100kr/år) betalas in på bankgiro 215-47 30 eller swisha till: 123 086 63 35